Почему создавать франшизу нужно летом?

KILOGRAMM Sushi Project. Франшиза мережі магазинів take-away

О франшизе

Затраты
$40'000
Год начала работы
2018 image description
Страна происхождения:
Украина
Регионы развития:
Украина

KILOGRAMM Sushi Project — мережа магазинів take-away: • Успішна концепція рецептури суші за власними технологіями • Реалізація та запуск проекту від 30 до 60 днів • Повна підтримка франчайзі на всех етапах становлення...

Подробнее

Видео

Затраты

Вступительный взнос:
$10'000
Инвестиции:
$30'000
Окупаемость:
7 мес.
 
Подробнее

Платежи

Роялти:
4.5% в месяц
Рекламные отчисления:
Спец. схема
Подробнее
Фотография франшизы KILOGRAMM Sushi Project - 2

Сеть

Собственные:
0
Франчайзинговые:
15 image description
География сети:
Объекты сети KILOGRAMM Sushi Project представлены в Украине
Подробнее

Требования

Персонал: image description
12-30 чел.
Площадь: image description
70-120 м2 image description
Другие требования:
Вимоги до приміщення: Площа приміщення: від 70 до 120 кв. м. Електроенергія: від 15 кВт Водопостачання Витяжка або можливість її вмонтувати Перший поверх з окремим та «чорним»...
Подробнее
Фотография франшизы KILOGRAMM Sushi Project - 3

Дополнительно

 
Товары / Услуги:
Роли, преміум роли, суші, сети, дитячі роли, теплі роли, напої
Средний чек:
$400
Форматы франшизы:
Ресторан в форматі «take-away» + доставка (від 70 м2)
Подробнее
Контактная информация
Войдите на сайт, чтобы открыть контакты или задать вопрос
Вход
Комментарии
Посмотреть все
Похожие франшизы
Почему создавать франшизу нужно летом?