Почему создавать франшизу нужно летом?

Tisto Pizza Pasta. Франшиза піцерії

О франшизе

Затраты
$40'000
Год начала работы
2019 image description
Страна происхождения:
Украина
Регионы развития:
Украина, Казахстан, Беларусь, Молдова, Польща, Литва, Латвія

Печемо піцу в неаполітанському стилі з українських продуктів, виробляємо пасту фреска. В асортименті маємо також десерти, перші та другі страви, закуски, напої, великий вибір вин. Спеціалізуємось на винних та пивних крафтових новинках, проводимо дегустації...

Подробнее

Затраты

Вступительный взнос:
$7'000
Инвестиции:
$33'000
Окупаемость:
12 мес.
 
Подробнее

Платежи

Роялти:
2.0% в месяц
Рекламные отчисления:
1.0% в месяц
Подробнее
Фотография франшизы Tisto Pizza Pasta - 2

Сеть

Собственные:
0
Франчайзинговые:
1 image description
География сети:
Объекты сети Tisto Pizza Pasta представлены в Украине
Подробнее

Требования

Персонал: image description
12-25 чел.
Площадь: image description
40-200 м2 image description
Другие требования:
Слайсбар — 40-60м2, електрична пічка, акцент на доставку, робота в ТЦ, на районі з конкурентною орендою, піци, пасти все на доставку Кафе — 50-100м2, бажано дров'яна піч, 10-15...
Подробнее
Фотография франшизы Tisto Pizza Pasta - 3

Дополнительно

 
Товары / Услуги:
Печемо піцу в неаполітанському стилі з українських продуктів, виробляємо пасту фреска. В асортименті...
Средний чек:
$8
Форматы франшизы:
Слайсбар — 40-60 м2, центр, район, орієнтир по зоні покриття доставки міста Кафе —...
Подробнее
Контактная информация
Войдите на сайт, чтобы открыть контакты или задать вопрос
Вход
Комментарии
Посмотреть все
Похожие франшизы
Почему создавать франшизу нужно летом?