Почему создавать франшизу нужно летом?

Tisto Pizza Pasta. Франшиза піцерії

О франшизе

Затраты
$40'000
Год начала работы
2019 image description
Страна происхождения:
Украина
Регионы развития:
Украина, Казахстан, Беларусь, Молдова, Польща, Литва, Латвія

Печемо піцу в неаполітанському стилі з українських продуктів, виробляємо пасту фреска. В асортименті маємо також десерти, перші та другі страви, закуски, напої, великий вибір вин. Спеціалізуємось на винних та пивних крафтових новинках, проводимо дегустації...

Подробнее

Затраты

Вступительный взнос:
$7'000
Инвестиции:
$33'000
Окупаемость:
12 мес.
 
Подробнее

Платежи

Роялти:
2.0% в месяц
Рекламные отчисления:
1.0% в месяц
Подробнее
Фотография франшизы Tisto Pizza Pasta - 2

Сеть

Собственные:
0
Франчайзинговые:
1 image description
География сети:
Объекты сети Tisto Pizza Pasta представлены в Украине
Подробнее

Требования

Персонал: image description
12-25 чел.
Площадь: image description
40-200 м2 image description
Другие требования:
Слайсбар — 40-60м2, електрична пічка, акцент на доставку, робота в ТЦ, на районі з конкурентною орендою, піци, пасти все на доставку Кафе — 50-100м2, бажано дров'яна піч, 10-15...
Подробнее
Фотография франшизы Tisto Pizza Pasta - 3

Дополнительно

 
Товары / Услуги:
Печемо піцу в неаполітанському стилі з українських продуктів, виробляємо пасту фреска. В асортименті...
Средний чек:
$8
Форматы франшизы:
Слайсбар — 40-60 м2, центр, район, орієнтир по зоні покриття доставки міста Кафе —...
Подробнее
Контактная информация
Войдите на сайт, чтобы открыть контакты или задать вопрос
Вход
  •  Позвонить по телефону
  •  Написать письмо
  •  Позвонить по скайпу
  •  Перейти на сайт франчайзера
Комментарии
Посмотреть все
Похожие франшизы
Почему создавать франшизу нужно летом?