Почему создавать франшизу нужно летом?

Чотири Чебуреки Prosecco Bar. Франшиза кафе

О франшизе

Затраты
$30'500
Год начала работы
2018 image description
Страна происхождения:
Украина
Регионы развития:
Украина, Казахстан, Беларусь, Молдова, Польша, Эстония, Грузия, Чехия, Словакия, Португалия,Италия

Чотири Чебурека Prosecco Bar — це ідеологія одного з міських кафе, яке завойовує прихильність відвідувачів завдяки чебурекам нової якості, їх поєднанню з модним напоєм Prosecco, дружнім якісним сервісом і гострою комунікацією. Трохи...

Подробнее

Видео

Затраты

Вступительный взнос:
$6'000
Инвестиции:
$24'500
Окупаемость:
12 мес.
 
Подробнее

Платежи

Роялти:
5.0% в месяц
Рекламные отчисления:
0.6% в месяц
Подробнее
Фотография франшизы Чотири Чебуреки Prosecco Bar - 2

Сеть

Собственные:
3
Франчайзинговые:
0 image description
География сети:
Объекты сети Чотири Чебуреки Prosecco Bar представлены в Украине
Подробнее

Требования

Персонал: image description
15-50 чел.
Площадь: image description
50-250 м2 image description
Другие требования:
Вимоги до локації: центральна частина міста, вулиці з великим потоком людей, офісні райони, навчальні заклади, житлові масиви, поблизу торгових центрів, станцій метро,? ? автостанцій, вокзалів, об'їзні...
Подробнее
Фотография франшизы Чотири Чебуреки Prosecco Bar - 3

Дополнительно

 
Товары / Услуги:
Чебуреки і янтики з понад 15 видами начинок, сезонні начинки (зміни кожні 3...
Средний чек:
$12
Форматы франшизы:
4 варіанти організації франшизи: XS (50 кв. М. ) S (80 кв. м. ) M (130...
Прочие условия:
Замовлення посуду, брендування упаковки, Мерч, одягу, основні контрагенти по...
Подробнее
Контактная информация
Войдите на сайт, чтобы открыть контакты или задать вопрос
Вход
Комментарии
Посмотреть все
Похожие франшизы
Почему создавать франшизу нужно летом?